Bold Installatieservice

Een Bold Smart cilinder installeer je zelf heel eenvoudig binnen 5 minuten. Maar soms zie je montage zelf niet zitten, of wil je het gewoon graag overlaten aan een professional.

Over de Bold Installatieservice

Met Bold’s installatie service zorg je ervoor dat de door jouw bestelde Bold Smart Lock door een ervaren monteur op juiste wijze wordt geïnstalleerd. Daarnaast helpt onze monteur je op weg met de mobiele applicatie, zodat je daarna precies weet hoe de app werkt en wat je er mee kan. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de Bold Installatie service en hoe je een afspraak maakt.

R

Koop Bold Installatieservice

Vink ‘Bold Installatie service’ aan bij aankoop van jouw Bold Smart Lock. Hiermee geef je ons het sein om een afspraak met je te maken. Bold biedt deze service aan door heel Nederland. Controleer wel dat je bij de bestelling de juiste afmeting voor de deur kiest.

R

Maak een afspraak

Maximaal twee werkdagen na bezorging van je bestelling nemen wij contact op. Hierin plannen wij een afspraak op een tijdstip dat jou uitkomt. De afspraak vindt dus altijd plaats na de levering van jouw product.

R

Tref voorbereidingen

Voorbereidingen zijn niet nodig. Het enige wat we van je vragen is om de sleutel van de bestaande cilinder die vervangen wordt paraat te hebben.

R

De afspraak zelf

Op het door jou gekozen moment staan we op de stoep. We halen je oude cilinder uit de deur en installeren je Bold Smart Lock. We helpen je met het gebruik van de mobiele applicatie en leggen je de basis functionaliteiten uit. Denk hierbij aan het uitnodigen van gebruikers van het slot, het instellen van een back-up pin en bijvoorbeeld de werking van auto-activatie.

Voor iedereen die zijn Bold Smart Lock niet zelf wil installeren, maar het toch snel en zonder zorgen wil gebruiken, bieden we de Bold Installatie service aan.

BOLD

Proostwetering 41

3543 AC Utrecht

0850607337

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring

Showroom