Notificaties

Ontvang real-time notificaties als iemand het slot activeert.

Na het aanschaffen en installeren van de Bold Smart Cylinder is het mogelijk om je familie, vrienden en eventueel personeel uit te nodigen. Dit kan vrij eenvoudig in de Bold App. Deze app is gratis te downloaden in Play en App Store.

Je kunt per gebruiker instellen welk type toegang je wilt geven. Dit kan permanent, tijdelijk of terugkerend. Zo regel je op 1 plek wie, wanneer en waar toegang heeft.

Het is ook mogelijk om notificaties per gebruiker aan of uit te zetten. Als je de notificaties aan hebt staan, ontvang je een notificatie als die specifieke gebruiker het slot activeert. Hiervoor moet die gebruiker wel verbonden zijn met het internet. Als dat niet het geval is, zul je een notificatie ontvangen nadat de gebruiker weer verbinding heeft met het internet.

Een ideale oplossing om te weten of je kinderen al thuis zijn. Zodra zij het slot activeren krijg jij een melding dat ze thuis zijn. Op die manier ben je nog sneller gerust en hoef je niet te bellen om te vragen of je kind al thuis is.

De Bold biedt naast het gemak ook een extra stuk veiligheid. Doordat de Bold SKG*** is gecertificeerd, is de kans klein dat inbrekers binnen kunnen komen. Een fijne gedachte als je kind alleen thuis is en jij op een afstand aan het werkt bent.

 

 

Laat je sleutels voortaan thuis als je gaat sporten

Sporten zonder zorgen Velen van ons zullen het probleem herkennen als je gaat sporten. Het liefst...

Ben jij wel goed genoeg verzekerd?

Iedereen wilt dat zijn/haar spullen veilig en wel in huis kunnen liggen en dat de kans op inbraken...

Veilig thuis: wat voor cilinder zit er in jouw voordeur

Er zijn veel oplossingen die er voor zorgen dat je huis goed beveiligd is tegen inbraken. Eén van...

BOLD

Proostwetering 41

3543 AC Utrecht

0850607337

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring

Showroom