Notificaties

Ontvang real-time notificaties als iemand het slot activeert.

Na het aanschaffen en installeren van de Bold Smart Cylinder is het mogelijk om je familie, vrienden en eventueel personeel uit te nodigen. Dit kan vrij eenvoudig in de Bold App. Deze app is gratis te downloaden in Play en App Store.

Je kunt per gebruiker instellen welk type toegang je wilt geven. Dit kan permanent, tijdelijk of terugkerend. Zo regel je op 1 plek wie, wanneer en waar toegang heeft.

Het is ook mogelijk om notificaties per gebruiker aan of uit te zetten. Als je de notificaties aan hebt staan, ontvang je een notificatie als die specifieke gebruiker het slot activeert. Hiervoor moet die gebruiker wel verbonden zijn met het internet. Als dat niet het geval is, zul je een notificatie ontvangen nadat de gebruiker weer verbinding heeft met het internet.

Een ideale oplossing om te weten of je kinderen al thuis zijn. Zodra zij het slot activeren krijg jij een melding dat ze thuis zijn. Op die manier ben je nog sneller gerust en hoef je niet te bellen om te vragen of je kind al thuis is.

De Bold biedt naast het gemak ook een extra stuk veiligheid. Doordat de Bold SKG*** is gecertificeerd, is de kans klein dat inbrekers binnen kunnen komen. Een fijne gedachte als je kind alleen thuis is en jij op een afstand aan het werkt bent.

 

 

Het gemak van het slimme slot

Met de huidige techniek worden de mogelijkheden met smart living oplossingen steeds groter. Lampen...

Wat is een smart lock? Lees hier hoe het werkt

Smart lock Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op een slim deurslot. Dit is een zeer...

Inbraken in schuren, garages en boxen flink toegenomen!

Het aantal inbraken in schuren, boxen en garages is in het 1e gedeelte van 2019 flink toegenomen...

BOLD

Proostwetering 41

3543 AC Utrecht

0850607337

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring

Showroom