In Control

Bepaal zelf wie, wanneer toegang krijgt. Altijd 100% controle.

Invite Bold

Zou het niet fijn zijn om 100% controle te hebben over jouw voordeur? Met Bold Smart Cylinder kan het. Hiermee bepaal je zelf wie, wanneer waar toegang krijgt. Je partner? Altijd toegang. De schoonmaakster? Op dinsdag tussen 9:00 en 10:00. Ieder ander persoon? Geen toegang. Waarom nog ouderwetse sleutels gebruiken als je met de slimme Bold Smart Cylinder 100% controle hebt over jouw woning? Gewoon op afstand, met je smartphone.

Sleutels zijn verleden tijd

Is het niet achterhaald dat we nog steeds sleutels gebruiken om onze voordeur mee te openen? Als je van huis bent, weet je eigenlijk nooit wat er op dat moment thuis gebeurt. En ben je je sleutels kwijt, dan moet het slot vervangen worden en nieuwe sleutels aangemaakt worden. Een tijdrovende klus met onnodig veel kosten. Met de Bold Smart Cylinder breekt een nieuw tijdperk aan. Hiermee bepaal jij namelijk zelf wie toegang krijgt, wanneer je maar wilt.

Zet notificaties aan

Met de Bold app heb je totale controle over je woning of kantoor. Zet je notificaties aan en blijf tot op de seconde nauwkeurig op de hoogte wat er met jouw voordeur gebeurt. Komt er iemand binnen, dan krijg jij hier direct een melding van. Dankzij de unieke tracker weet je ook direct wie binnen is gekomen. Wel zo’n fijn gevoel om te weten dat de kinderen veilig uit school thuis zijn. Op die manier weet je altijd precies wie op welk moment binnen is. In de geschiedenis kun je altijd terugvinden wie op welk moment binnen was.

100% veilig

Staat er iemand zonder toegang voor deur? Dan bepaal jij of diegene toegang krijgt. Gewoon op afstand. Op die manier hou je altijd toezicht op bezoekers. Dat is wel zo’n fijn idee. En bovendien een veilig gevoel. Daarover gesproken, hoe veilig is de Bold Smart Cylinder eigenlijk? Extreem veilig, kunnen we je vertellen. Hij heeft de SKG *** classificatie, de zwaarst inbraak werende classificatie die er is. Extreem veilig, zoals we al zeiden!

Bepaal zelf wie toegang krijgt

Komt een vriend iets bij jou thuis ophalen, maar ben je zelf niet in de buurt? Geef hem dan beperkte toegang tot je woning, bijvoorbeeld een uur lang. Met de Bold Smart Cylinder hoef je niet meer thuis te zijn. Je geeft je vrienden gewoon toegang via de Bold app. Komt de hulp iedere dinsdag tussen 9:00 en 10:00 langs? Ook dat stel je eenvoudig in. Zo simpel werkt de Bold Smart Cylinder.

Een slim slot in mijn voordeur, maar hoe kom ik binnen zonder sleutels

Slimme huizen Is jouw huis al slim? Slimme lampen die aangaan als je thuiskomt, of als je tegen...

Ben jij wel goed genoeg verzekerd?

Iedereen wilt dat zijn/haar spullen veilig en wel in huis kunnen liggen en dat de kans op inbraken...

Wat is een smart lock? Lees hier hoe het werkt

Smart lock Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op een slim deurslot. Dit is een zeer...

BOLD

Proostwetering 41

3543 AC Utrecht

0850607337

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring

Showroom