Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen & Bold
Iedereen wilt zijn of haar huis zo goed mogelijk beveiligen, zonder dat daarbij veel extra kosten komen kijken.

We zien ze steeds vaker. De dure camera’s, alarmsystemen en deurbellen. Zonde van het geld, want het is niet nodig om veel geld uit te geven voor een veilig huis!

Beveilig je deuren
Een goedkopere manier om je huis beter te beveiligen is het gebruik maken van goede sloten. Een slot is vaak de laatste weg voor een inbreker om toegang te krijgen tot je huis of andere persoonlijke ruimte.

Helaas zien we in Nederland steeds meer inbraken voorkomen. Volgens dit bericht van RTL Nieuws is het ook niet vanzelfsprekend dat de inbrekers gepakt worden. Veel zaken blijven onopgelost.

Zo wordt er in het artikel ook geschreven over het feit dat ondanks camerabeelden daders bijna nooit worden gevonden. Het aantal opgelost zaken ligt schrikbarend laag.

Goede sloten
Het is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent, maar wel iets wat dagelijks speelt. Met meer dan honderd pogingen per dag om in te breken in Nederlandse woningen ligt dit aantal heel hoog.

Politiekeurmerk Veilig Wonen
Op de website van de politie wordt vermeld dat woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) tot 90% minder kans hebben op een geslaagde inbraak!

Het keurmerk houdt in dat het gaat om een goed slot dat inbrekers buiten de deur zou moeten houden. De sloten hoeven bovendien niet de hoofdprijs te kosten.
Wist je dat je er zelfs geld mee kunt besparen? Het is namelijk zo dat een slot met dit keurmerk, tevens kan zorgen bij kortingen bij je verzekering. Als jij bereid bent te investeren in een goed slot, heb je dus kans dat je vervolgens geld kunt besparen op je premie.

Je verzekeraar is natuurlijk blij dat de kans op een inbraak kleiner is, en wil je daarvoor belonen. Een ideaal systeem dus. Verder geven ze hier nog de tips om altijd goed op te letten wanneer je de deur uitgaat of voor een langere tijd van huis bent. Denk eraan bijvoorbeeld waardevolle spullen niet duidelijk in het zicht te laten en verlichting op te hangen die aangaat bij detectie van beweging. Zo kunnen je buren direct zien dat er iets gaande is bij jouw huis en hierop reageren.

Het keurmerk krijgen
Het keurmerk krijg je niet zomaar. Eerst moet je voldoen aan enkele eisen. Denk bijvorbeeld aan gecertificeerd hang-en-sluitwerk waarbij duidelijk het logo aanwezig is. Ook moet er sprake zijn van licht bij de buitendeur(en) en moeten de rookmelders overal op de goede plek geïnstalleerd zijn.

Lees hier meer over de kosten en regelingen

Wist je dat de Bold Smart Lock geschikt is om dit keurmerk mee aan te vragen? Dit slot is perfect voor ieder die geen zin heeft om nog sleutels bij zich te dragen, maar ook om op een veilige manier te wonen. Het slot wordt namelijk bediend vanuit de app op je mobiele telefoon.

Je stelt zelf in wie het huis wel en niet in mogen. Inbrekers worden zo altijd geweerd, terwijl je gezinsleden wel gewoon het huis in kunnen. Hoe makkelijk en vooral veilig wil je het hebben?

De Bold Smart Lock is daarnaast makkelijk te installeren. Je hebt hiervoor geen installateur nodig en dus ook geen aansluitkosten.

Gemiddeld kost het onze klanten 3 minuten om de standaard cilinder te wisselen met de oude cilinder. Benieuwd hoe de installatie gedaan wordt? Bekijk hier welke stappen dat zijn.

Schaf vandaag nog de Bold Smart Lock aan en installeer hem morgen in je deur.

Bold Smart Cylinder SX

Tijdelijk voor 199,-

5 manieren waarop inbrekers je deur open krijgen

Inbrekers kunnen op verschillende manieren sloten open krijgen. Ze maken hierbij gebruik van...

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen & Bold Iedereen wilt zijn of haar huis zo goed mogelijk...

Ben jij wel goed genoeg verzekerd?

Iedereen wilt dat zijn/haar spullen veilig en wel in huis kunnen liggen en dat de kans op inbraken...

BOLD

Proostwetering 41

3543 AC Utrecht

0850607337

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring

Showroom