Vergelijking slimme sloten

We leven in een tijd waarin slimme oplossingen en gemak voorop staan. Lampen kun je aan doen met je stem, stofzuigers hoef je niet meer te bedienen maar doen zelf het werk en boodschappen doen in een drukke supermarkt is ook niet meer nodig maar worden bij je thuis bezorgd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van dingen die ons leven een stuk makkelijker maakt. Want wist je dat er ook slimme deursloten bestaan? Wat is het, wat zijn de voordelen en is het iets voor jou? We vertellen je er graag meer over.

Altijd toegang tot je huis

Je kent het vast wel. Je staat op het punt om de deur uit te gaan, maar je bent je huissleutel kwijt. Vervelend, want je kunt je huis niet uit en zoeken kost tijd. Wanneer je gebruik maakt van een slim deurslot zul je nooit meer last hebben van zoekgeraakte sleutels. Een slim deurslot maakt namelijk geen gebruik van een fysieke sleutel, maar van je smartphone of een pincode. De deur is handsfree te openen en werkt met digitale sleutels die je zelf gemakkelijk kunt toevoegen en verwijderen.

Toegang verlenen aan wie jij wilt

Toegang regelen met slimme sloten doe je door middel van een speciale app. Hierin kun je instellen wie toegang heeft tot het slot. Bijvoorbeeld vrienden en familie. Je kunt iedereen toegang geven, waar je maar wilt.

Stel je voor; je bent op je werkt en krijgt een app van je zus dat ze in de buurt is en even iets bij je thuis wilt afgeven. Heb je haar nog geen toegang gegeven tot je huis? Geen probleem. Je kunt haar vanaf iedere plek toevoegen aan de app en zorgen dat ze binnen een paar tellen de deur kan openen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat iemand de app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd. Geen smartphone mee of nog geen toegang tot de app? Ook dan is er een oplossing.

Deur openen zonder smartphone

Het kan gebeuren dat je de deur achter je dicht trekt en je telefoon nog binnen hebt laten liggen. Geen probleem als je van tevoren een pincode hebt ingesteld. Je kunt met deze pincode namelijk alsnog je huis inkomen. Draai aan de knop om de pincode in te voeren of toets deze in op een display om de deur te openen. Ook in het geval van een familielid of vriend die langskomt.

Hebben zij de app nog niet geïnstalleerd, dan kun je ze de pincode doorgeven zodat zij naar binnen kunnen. Heb je iemand wel toegang gegeven via de app, dan kan je diegene ook gemakkelijk weer verwijderen zodat zij geen toegang meer hebben tot het slot.

Ook kun je mensen tijdelijk toegang geven of alleen op bepaalde dagen. Bijvoorbeeld wanneer de huishoudelijke hulp één keer per week langskomt op woensdagochtend. Je kunt instellen dat zij alleen op die ochtend de deur kan openen en op andere momenten geen toegang heeft tot jouw woning.

Veiligheid en gemak

Zoals je hierboven kunt lezen heeft een slim deurslot vele voordelen ten opzichte van een traditioneel slot met een sleutel. Het is veiliger omdat je zelf precies bij kunt houden wie wel en niet toegang heeft tot je huis en wanneer. De app is streng beveiligd, waardoor een digitale sleutel nooit in verkeerde handen kan vallen.

Je kunt met de app ook zien wie het slot heeft geopend en wanneer. Kortom, ben je op zoek naar gemak en veiligheid op dit gebied? Dan is een slim deurslot misschien wel iets voor jou.

Is Bold de oplossing voor jou?

Bold onderscheidt zich van andere slimme deursloten, omdat de Bold Smart Lock in de deur wordt geïnstalleerd. Andere slimme deursloten worden over een fysieke sleutel heen geplaatst.

Bold is 100% sleutelloos en daarmee de veiligste oplossing. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je mobiele telefoon. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je gaat hardlopen.

Ook is de Bold hierdoor minder inbraak gevoelig. Het slot heeft de hoogst haalbare score van SKG gekregen. Hiermee voldoet het slot aan de veiligheidsvoorschriften voor een veilig slot. Ook kun je met ons slot het Politie Keurmerk Veilig Wonen aanvragen.

Na aanschaf van de Bold heb je geen kosten voor het uitnodigen en verwijderen van gebruikers. Ook het installeren van het slot kan door iedereen gedaan worden. Hierdoor heb je dus ook geen kosten voor een eventuele installatie door een monteur.

Vergelijking slimme sloten

We leven in een tijd waarin slimme oplossingen en gemak voorop staan. Lampen kun je aan doen met...

Inbraken in schuren, garages en boxen flink toegenomen!

Het aantal inbraken in schuren, boxen en garages is in het 1e gedeelte van 2019 flink toegenomen...

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen & Bold Iedereen wilt zijn of haar huis zo goed mogelijk...

Tijdelijk voor 199,-

BOLD

Niasstraat 1

3531 WR Utrecht

0850607337

info@boldsmartlock.com

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring