Selecteer een pagina

Wisselend personeel

Heb jij een bedrijfsruimte met wisselend personeel? Het laten bijmaken van sleutels of pasjes is een tijdrovende klus. Bovendien heb je iemand nodig die de uitgave en inname van de sleutels of pasjes beheert. Om nog maar te zwijgen over de bijkomende kosten. Zonde van de tijd en van het geld. De Bold Smart Cylinder biedt de ideale oplossing. Met dit slimme systeem bepaal jij zelf wie wel of juist geen toegang krijgt. Gewoon op afstand, met je smartphone.

Bold is de perfecte oplossing voor kantoren en bedrijfsruimtes. Geen gedoe meer met pasjes laten bijmaken en het uitwisselen van sleutels. Een tijdrovende klus met veel bijkomende kosten. Met de Bold Smart Cylinder bepaal jij wie wel en geen toegang krijgt tot het gebouw of een specifieke ruimte. Met de smartphone wordt het slot ontgrendeld. Zelfs als je je smartphone een keer bent vergeten of als de batterij ervan leeg is, kun je het slot openen met een back-up code. Deze genereer je in de Bold-app en voer je in door aan de buitenknop te draaien. Ook kan de deur op afstand geopend worden door de beheerder.

Met de Bold Smart Cylinder is het ook mogelijk om verschillende timeslots in te stellen waarop iemand toegang krijgt. Zeker met wisselend personeel is dit ideaal. Zo kun je instellen dat Pietje enkel op maandag en woensdag toegang krijgt, terwijl Marie juist op vrijdag aanwezig is. Op overige dagen wordt de toegang geblokkeerd en alleen verleend als jij toestemming geeft. Je kunt zelfs specifieke tijdstippen instellen, zoals voor de schoonmaakdienst, die iedere vrijdagochtend tussen 7.00 en 9.00 langskomt. Is het dienstverband van een van je personeelsleden beëindigd? Dan kun je de toegang tot het pand met één druk op de knop blokkeren. Dit kan gewoon op afstand, dus het inleveren van sleutels of pasjes is verleden tijd. Je hoeft zelf dus niet meer aanwezig te zijn voor het sleutelbeheer.

Met wisselend personeel is het soms lastig om toezicht te houden wie wanneer in het pand aanwezig is. Ook hiervoor biedt Bold de ideale oplossing. In de Bold app wordt namelijk nauwkeurig bijgehouden wie wanneer binnenkomt. Zo weet je altijd of men op tijd komt, wie binnen is en wanneer ze het pand weer verlaten. Op die manier hou je altijd toezicht op bezoekers. Wel zo’n fijn idee. En bovendien een veilig gevoel. Daarover gesproken, hoe veilig is de Bold Smart Cylinder? Deze is SKG *** geclassificeerd, een keurmerk voor deugdelijk hang en sluitwerk. Om een idee te krijgen: dit is de zwaarst inbraak werende classificatie die toegekend wordt.

BOLD

Niasstraat 1

3531 WR Utrecht

0850607337

info@boldsmartlock.com

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring

Bold Logo

© 2019 Bold Security Technology B.V.